Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får Hydraulic Fluid Off av bilens lack

Hydraulisk vätska kan göra en enda röra om det blir på bilens lack. Det är fet och lämnar en slemmig rest på ytan av bilen. Hydraulolja inte orsakar skador på bilens lack, men det bör tas bort, eftersom det gör att smuts och damm för att hålla sig till din bil mycket lättare. Du kan ta bort all hydraulolja från bilens lack utan att skada lacken med hjälp av starka kemikalier. Saker du behöver
Biltvätt tvål
Vatten
Sponge
Wax Handduk Foton och fett remover
Visa fler instruktioner
1

Användning biltvätt tvål för att rengöra området där hydrauloljan är. Applicera tvålen direkt till bilens yta. Blanda inte tvålen i en hink med vatten. Detta håller koncentrationen av tvål starkare. Skölj området noggrant.
2

Tvätta hela bilen med biltvätt tvål för att se till att hydrauloljan inte har fått på alla andra områden i bilens färg. Torka bilen och titta på beading av vatten på ytan under sköljningen för att se till att vätskan är borta. Om någon vätska kvar, kommer vattnet pärlan ut som om bilen har precis vaxat. Om så, tvätta området igen.
3

Torka området med vax och fett remover och en handduk för att se till att alla sista kvarvarande fläckar av vätskan är borta. Vax och fett remover skadar inte lacken på något sätt och avdunstar, så den behöver inte tvättas bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122897.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.