Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man rengör mögel & mögel Från Konvertibler

Suffletter är oftast gjorda av tyg eller vinyl. Och mögel är ett allvarligt problem, speciellt när toppen är våt när du vika ner det och all fukt är instängd vecken av materialet. Och mögel kan bli giftiga och orsaka flera typer av hälsoproblem när de sporer inandas eller kommer i kontakt med huden. Det finns flera produkter på marknaden som används för att bekämpa mögel och mögel på suffletter. Nyckeln är att hitta en rengöringsprodukt avsedd för det speciella material som din suffletten är gjord av. Saker du behöver
Och mögel konvertibla översta Cleaner Review mikrofiberduk
trädgårdsslang
Gummihandskar
steg pall eller stege
andningsmask
Visa mer Instruktioner
en

Säkra toppen till bilen ordentligt. Detta kommer att hindra vatten från att köra i bilen, samt sträcka ut toppen så att du kan bli av med mögel.
2

Ta på gummihandskar och andningsmask. Detta kommer att skydda dina händer och lungor från att komma i kontakt med mögel och mjöldagg.
3

Kliv upp på steg pall eller stege och blöta ner ytan på suffletten. Detta kommer att hålla mögelsporer från att flyga av medan du rengör toppen.
4

Spreja rengöringsmedlet på en yta ungefär 1-i-1 fot och försiktigt gnugga in med mikrofiberduk. Detta kommer att se till att du täcker hela ytan av suffletten. Läs renare instruktioner, ibland städare måste sitta i några minuter för att nå sin optimala prestanda
5

Fortsätt sprutning och skura med renare och mikrofiberduk tills hela ytan rengörs
<.. br> 6

Skölj hela toppen med rent vatten. Låt toppen till fullo lufttorka innan du sätter upp ner igen. Rengör suffletten på en regelbunden basis för att förhindra ytterligare tillväxt av mögel och mjöldagg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122753.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.