Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Buff Out akrylemalj

Akryl emalj används på bil lackering. Det hjälper bilar behåller sin färg och glans. Om emaljen inte tillämpas rätt, kan det leda till dåliga resultat. Ett vanligt misstag av bilägare vid tillämpningen akrylemalj inte polera bilen ut till höger. Polering bilen ut kan återställa sin glans. Det finns bara några få enkla steg till polering ut akrylemalj på din bil så att du kan ha det ser helt nya på nästan ingen tid. Saker du behöver
Sandpapper
Buffer
Skumkuddar
Bucket
Rags
diskmedel sälja Grease Remover Review Sponge
Visa fler instruktioner

1

Tvätta bilen noggrant med tvål och vatten för att avlägsna smuts och skräp som kan ha fastnat på bilen. Skrubba ner det med en tvål trasa tills all synlig smuts är borta.
2

Häll fett remover på en trasa och torka bilen ner för att rengöra det så bra som möjligt. Gå över hela området av bilen med fett remover och sprider ut den jämnt över ytan.
3

Fyll en hink med varmt vatten och lägg två ark av 2000-grit sandpapper in i skopan. Tillsätt några droppar diskmedel till hinken. Låt sandpapper blöt i ca 15 minuter tills den börjar krypa upp. Vira den runt en svamp och börja slipa ner akrylemalj på bilen.
4

Move i cirkulära rörelser runt hela området av bilen, och se till att doppa sandpapper i hinken med jämna det blöta. Fortsätt tills ytan av bilen börjar se väldigt tråkig.
5

Koppla in den elektriska bufferten och bifoga en skum pad till den. Buff ut akryl emalj, med bufferten rör sig i cirkulära rörelser runt hela området av bilen. Gå från sida till sida tills ytan har kratsade ut och glans har återvänt till bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123161.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.