Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tvättar en bil Cover

För alla som behöver lagra en bil under en längre tid och även för dem av oss som helt enkelt vill skydda våra fordon från utomhus element, bil täcker är ganska händig. Tyvärr, tvätta bilen täcker är inte så lätt som många av oss skulle vilja. Beroende på den speciella typen och storleken av bil täcka som vi har, kan tvätta det vara en svår uppgift. Saker du behöver
ren trasa
Bucket
Tvättmaskin Tillgång maskin
till en tvättomat
Milt rengöringsmedel
Allrengöringsmedel
Tvätt linje
Visa mer Instruktioner
1

Använd en ren, mjuk trasa fuktad med en mild tvållösning för att upptäcka rengöra bilen täckning för bästa resultat innan du tvättar den.
2

Scrub försiktigt i en cirkulär rörelse några envisa fläckar eller smuts som finns på bil täcka.
3

Tvätta bilen locket för hand om du är upp till uppgiften. Detta är ofta den bästa lösningen för tunna och sladdriga bil täcker. Använd en mjuk trasa fuktad med en mild tvållösning eller ett universellt rengöringsmedel.
4

Torka eventuella rester från bilen luckan genom att använda en hink med rent vatten och en ren, mjuk trasa. Torka bilen täcker försiktigt tills allt rester har avlägsnats, skölja trasan i mellan våtservetter.
5

Tvätta stor, täcker skrymmande bil i en överdimensionerad tvättmaskin. Använd ett milt rengöringsmedel. Använd en mild tvättprogram för tunnare, flimsier bil täcker och en normal inställning för tunga omfattar tull bil.
6

Häng bilen omslaget på en stadig tvätt linje för att torka. Placera inte luckan till torktumlaren, eftersom detta kan skada bilen locket. Vänd bilen täcker över flera gånger på tvätten linjen för att säkerställa att allt det torkar ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122167.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.