Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur torka våta golvet i en Auto

Automotive matta kan bli våt om tätningen runt fönster eller dörrar är felaktiga, eller om fönstren är öppna under ett skyfall. Om det lämnas untended, kan våt auto mattan blir mögligt och missfärgade. Torkning auto matta kan vara knepigt, särskilt om områden under sätena har blivit våt. En kraftfull våt /torrdammsugare kan bidra till att påskynda torkningen av mattan, och lämna bilen öppen kommer att bidra till att påskynda avdunstning av ackumulerad fukt. Saker du behöver
Handdukar
Våt /torrdammsugare
Fan
Visa fler instruktioner
1

Öppna bildörrar. Om möjligt, ta bort sätena enligt tillverkarens anvisningar. Om inte, skjut sätena bakåt så långt du kan.
2

Vik en gammal, vit handduk i fjärdedelar och börja sopping upp vätskan i våtrum. Vrid handduken ofta för att förhindra överföring av vatten från handduken tillbaka på mattan.
3

Använd en ny handduk när den gamla blivit dränkt med vätska. Fortsätt tills handdukar inte längre blötläggning upp vatten.
4

Vakuum vätskan med en kraftfull våt /torrdammsugare inställd på en våt miljö. Var försiktig att komma under sätena och runt trim av våta områden för att ta bort så mycket fukt som möjligt.
5

Parkera bilen i ett soligt läge med öppna dörrar. Vrid av takbelysning. Placera en fläkt för att blåsa över mattan, om möjligt. Låt bilen att sitta med öppna dörrar för flera timmar eller tills mattan känns torr vid beröring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122738.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.