Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man rengör Paint Sprutningsundersökning Off av bilrutor

Paint overspray på ett bilfönster ser vanligt slarviga - ungefär som en kaffe fläck ner på framsidan av din skjorta. Men det är något som du tenderar att ignorera eftersom du tycker det är jobbigt att ta bort. Egentligen är det väldigt lätt att få bort ljuset från sprutmålning, och med en liten armbåge fett, kan du få av en tyngre rock. Du sluta med en fräsch, ren look som får dig att undra varför du inte ta itu med problemet tidigare. Saker du behöver
Soft ragsAcetone, färg eller thinner, lacknafta eller MEK (metyletylketon ketonon) Infällbar säkerhet skrapa (eller rakblad i en plasthållare)
Visa fler instruktioner

1

Häll vätska på en mjuk trasa. Du kan använda aceton, färg eller lack thinner, sprit mineral eller MEK (metyletylketon ketonon) - de är alla tillgängliga på färg och byggvaruhus. Använd bara tillräckligt lösningsmedel för att fukta trasan, men inte gör det droppande våt eftersom spill kan skada lacken på din bil. Torka fönstret med våt trasa och tunt lager overspray ska lossna.
2

Använd en infällbar säkerhet skrapa eller ett rakblad i en plasthållare för att ta bort en tjockare sprutdimma. Skrapa bort färgen fönstret försiktigt, och vakuum eller torka bort färgen spån. Applicera ett lager av lösningsmedel (som i steg 1) för att ta hand om alla platser du missar med rakblad.
3

Efter steg 1 eller 2, applicera aceton eller annat lösningsmedel igen . Detta kommer att rengöra utanför fönstret och eliminera strimmor. Torka med en ny duk. Tvätta bilen med tvål, varmt vatten. Torka fönstret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122231.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.