Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur polska en Vintage Airstream Trailer

Vintage Airstream trailers har ett aluminiumskal, ofta med en briljant, polerad glans. Medan skalen av luftströmmen campare inte rostar, gör de tråkiga tiden, utveckla ett mörkt lager som följer av aluminiums kemiska reaktionen till syre. Det sättet att vända dessa slöa ytor i spegeln lyser för vilken Airstream är erkänd är genom att polera ytan av aluminium med en kräm lack och buffert. Processen är tidskrävande, men resultaten kan vara spektakulära, som din glimmande trailer lockar ser ut från alla runt. Saker du behöver
Biltvätt tvål
Sponge
Skurborste
Bucket
Vattenslang
Maskeringstejp
Cream metall polish
Orbital Sander
putsdyna
Polersvamp
Visa fler instruktioner
1

rengöra ytan på släpet noggrant med en tvål biltvätt för att avlägsna alla spår av smuts eller skräp. Använd en svamp för lättare smuts skikt och en skurborste för ingrodd smuts som är svårare att ta bort. Skölj släpet med rent vatten och låt det torka.
2

Mask av eventuella delar av trailern som du inte tänker polera. Använd två-tums bred maskeringstejp för att täcka kanterna av angränsande ytor, särskilt släpvagnen fönstren.
3

Tillämpa en kräm metall polish till aluminiumskalet av trailern med en ren, torr svamp. Börja poleringen från toppen av trailern arbeta dig nedåt i 4-fot-kvadratiska sektioner för att underlätta räckhåll. Låt polish torka på plats.
4

ta bort lacket från trailern med en planslip utrustad med en putsdyna. Använd en liten cirkelrörelse för att avlägsna alla spår av polish. När du har rensat området, tillämpa ett nytt avsnitt av polish, något överlappande det första området, och upprepa processen. Fortsätt att upprepa polering processen tills du har slutfört den främre delen av vagnen. Använd samma polering processen att slutföra båda sidorna av trailern och sedan den bakre. Var försiktig vid polering toppen av släpvagnen inte att putsa i processen. Täck dina skor med halkfria skoskydd för extra säkerhet.
5

Växla slipmaskin pad till en polering pad och gå över aluminium trailer huden en andra gång för att höja huden till en strålande glans.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122935.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.