Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Clear Strålkastare

Med tiden kan smuts från vägen och normalt slitage orsaka tydliga strålkastare på din bil för att bli kliade och gulaktig i färgen. Vinternederbörd kan också missfärga dina strålkastare och göra dem dimmigt och trist. Rena strålkastarna kommer att utföra sitt arbete mer effektivt och hålla dig säker när du är på resande fot. Rengöring tydliga strålkastare är inte svårt eller dyrt att göra, och tar bara några minuter av din tid i din egen uppfart. Saker du behöver
BucketMild soapSpongeHoseSoft clothMasking tapeSandpaperPlastic polska
Visa fler instruktioner
1

Fyll en hink med varmt vatten och några sprutar av en mild tvål, såsom diskning tvättmedel.
2

Använd en ren svamp för att tvätta smuts och fett från strålkastarna.
3

Skölj strålkastarna med rent vatten från slang. Om du inte har en slang som inrättats nära din bil, fyller en annan hink med rent vatten.
4

Mätta sandpapper blad med vatten för att avlägsna repor. Applicera maskeringstejp till ytterkanterna av dina strålkastare för att undvika repor på färgen av din bil när du sand.
5

Sand strålkastarna försiktigt med våta sandpapper för att ta bort eventuella repor du kan ha. Sandning är valfri - gör det bara om repor du störd eller är tillräckligt stora för att störa strålkastarna 'funktion
6

Ta bort maskeringstejpen från bilen och torka strålkastarna med en mjuk trasa. .
7

Applicera en plast polish om du önskar. Polering kan bidra till att minska dimmiga områden som kan uppstå på din strålkastare. Slipning och polering kit finns att köpa på bildelar butiker som Top of the Line Detailing Supplies och inkluderar alla de komponenter som du behöver för att rengöra dina tydliga strålkastare (se Resurser).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122239.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.