Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Bil-Rengöring Tricks

Rengöring en automatisk kan utgöra en verklig utmaning för rengöring-nedsatt. Men tips från professionella auto detailers kan förbättra din effektivitet - som att tvätta smutsigare nedre delen av bilen först för att undvika stänk lera på resten av fordonet. Oavsett om du äger en taxi eller du är en samåkning fotboll mamma, det är en praktisk lösning för att få ett fordon ser kor igen. Windows
p Om du inte har tid att städa något annat, se till att rengöra fönstren. Använd en renare spraya glas och torka fönster med en ren, luddfri trasa så att inga spår av tyg kvar på ytan. Välj en renare utan ammoniak för tonade rutor för att undvika missfärgning eller genomströmning av toning materialet.
Fläckborttagning

Läppstift smutsfläckar, krita märken och fläckar fett kan tas bort i ungefär samma sätt. Alla består av olja eller oljeliknande baser som kräver skrapning, och sedan använda ett lösningsmedel. Använd en hård plastbit, som ett kreditkort, för att skrapa upp så mycket av det fasta materialet som möjligt från klädseln. Nästa, sandskädda lite mineralolja eller vegetabilisk olja på de återstående fläcken, och använda en gammal tandborste för att ytterligare lossa partiklar. Torka med en torr trasa, och upprepa, gnugga fläcken och torka tills den försvinner. Tvätta området med utspädd diskmedel och en ren luddfri trasa för att ta bort oljan. Och slutligen, använd rent vatten för att skölja bort tvålrester. Pat området med en luddfri trasa och sedan lufttorka.
Mattrengöring

mattrengöring tips från professionella auto detailers kan spara tid och hålla bilen lukta och ser fräsch. Separat tvätta bilmattor och skölj dem noga för att minska klängande smuts och partiklar. Mellan mattan rengöring, prova en uppfräschning-up-strategi för bilens mattor. Ansök doftande matta puder för att styra lukter och låt stelna i minst 10 minuter. Dammsug mattan för att plocka upp lösa partiklar och fluff mattan. När du har ont om tid, fokusera på att rengöra mattor i de områden som oftast används. Till exempel, rengör passagerarutrymmen i taxibilar och på förarsidan i personliga fordon först, eftersom dessa gynnas renlighet flesta.
Däck & Fälgar

rena och blanka däck och fälgar kan göra hela din bil ser showroom nya. Arbetet på ett konkret sluttande område så att smuts inte ansamlas runt däcken. För caked på smuts, vatten spränga däck och din uppfart skölja bort allt. Tvätta däck och fälgar med tvålvatten och en styv borste, skölj och sedan lufttorka. Applicera en produkt som Armor All, DP Wheel Glaze eller Wheel Wax till däck och fälg ytor för en bländande glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122923.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.