Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort sprayfärg från en bil Surface

En bil kan ofta färgas med sprayfärg som en följd av skadegörelse eller olyckor under projekt. Det kan synas ganska allvarligt, men sprayfärg kan tas bort i en aktuell fråga med rätt metod och rätt lösningsmedel. Lämpliga rengöringsmedel kommer att avgöras av den typ av sprayfärg och om det var nyligen tillämpats eller helt härdat. Det finns sätt att effektivt ta bort färgen i alla fall. Saker du behöver
Bucket
Varmt vatten
Bil tvål
trasa eller tygbit
Aceton
Slang
torra handdukar
Wax med gnugga förening

Visa fler instruktioner
1

Fyll en hink med varmt vatten och bil tvål för att skapa en tvållösning. Skrubba de drabbade områdena på bilens yta med hjälp av en ren trasa eller trasa, vattenlöslig färg som inte har fullständigt härdat kan ofta tas bort med varmt vatten
2

Häll en liten mängd aceton på en ren trasa. Det kan hittas i de flesta nagellack removers och är effektiv i att säkert ta bort sprayfärg från den tjockare, mer hållbara färgen på bilar.
3

Gnid sprayfärg försiktigt med aceton bara tills det verkar tunn. Stanna när du kan se den underliggande ytan av bilen för att undvika att penetrera sin ursprungliga pälsen.
4

Skölj bilen av överflödig färg och aceton med en trädgårdsslang. Tvätta området noggrant med bil tvål och eliminera all fukt med torra handdukar.
5

Applicera vaxet till ares att polera fläckarna där sprayfärg har slöa det. Använda ett vax som innehåller en liten mängd gnugga föreningen kommer också att minska diset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122510.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.