Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Bästa sättet att rengöra insidan av bilens vindruta

Rengöring av insidan av en bil vindruta är viktigt för att förbättra sikten. Men på grund av vinkeln av vindrutan och positionen för instrumentbrädan, kan det vara en utmaning att rengöra den ordentligt. Lyckligtvis är det bästa sättet att rengöra vindrutan interiörer mycket billigt. Cleaning Solution

Fyll en skål eller kastrull med varmt vatten. Lägg en tesked flytande diskmedel och några droppar vatten ättika. Blanda väl. Addera mikrofiberdukar

Få två mikrofiberdukar --- en till Wash, en för att torka. Mikrofiberdukar kan köpas på de flesta stormarknader, auto butiker leverans och centra hem. De kan tvättas i maskin och återanvändbara.
Metod

Först dip en mikrofiberduk i rengöringslösning och sedan vrider ur den.

Nästa, torka av våt trasa över den inre ytan av fönstret för att tvätta den. För svåra att nå hörn, använd en klädhängare eller rak kant (t.ex. en linjal) för att hjälpa till att driva tyget i dem.

Slutligen, torka vindrutan torrt med den andra duken.

Alternatives

Tidning kan användas i stället för mikrofiber. Även tidningarna inte lämnar ränder på interiöra vindrutor, kunde de lämnar bläck på händerna.

Andra rengöringsmedel innefatta kommersiella fönsterputsare, såsom Windex, eller alkohol.

Överväganden

Vissa invändiga vindrutor kan utveckla en tunn film, som orsakas av utsläpp från plast instrumentpaneler. Dessa rengöringsmetoder kommer att ta bort resten.

Var noga med att rengöra instrumentbrädan och exteriör vindrutan samtidigt för bästa resultat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122343.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.