Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Chrome metalltrådshjul

Om du tar stolthet i utseendet på din bil, du förmodligen vill vidta extra åtgärder för att göra varje tum av ditt fordon obefläckade, inklusive dina hjul krom tråd. Dessa hjul kräver extra underhåll för att hålla dem ser ut som nya, och de kräver en annan typ av städning från resten av ditt fordon. Rengör dina krom tråd hjul när du ser märkbar sot och smuts, samt när du ger din bil den normal rengöring. Saker du behöver
pH-neutral tvål
Stiff-borst pensel
Högtryckstvätt munstycke
Slang
Handduk
Icke-slipande vax
Visa mer Instruktioner
1

vänta på din hjul krom tråd svalna innan du börjar rengöra. Om du precis har kört din bil eller om de är i direkt solljus, de är sannolikt alltför varmt att rengöra. Parkera fordonet i skuggan för att göra rengöringen enklare.
2

Splash kallt vatten på dina hjul krom tråd att kyla av dem om de är väldigt varmt eller om du inte kan vänta för dem att svalna. Rengöring dem medan varmt kan skada krom.
3

Spray på en pH-neutral tvål. Håll utkik efter denna tvål på din lokala auto leverans butik. Låt det sitta på krom tråd hjul för några minuter.
4

Avlägsna eventuell caked-på eller synlig smuts med en liten, hård-borst pensel för att använda en tillräckligt liten borste för att komma in alla sprickorna i dina hjul krom tråd.
5

Använd en högtrycks-vattendimma för att skölja bort renare och smuts du lossade med pensel.
6

Torka dina krom tråd hjul med en mjuk handduk, och tillämpa en icke-slipande vax. Vaxet skyddar den känsliga krom från väg sot och smuts. Återigen, komma in alla sprickor i dina hjul krom tråd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122888.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.