Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man använder flytande glas med Car Wax

Liquid Glas är en polervax liknar andra produkter bilvax. Eftersom det faktiskt är ett vax, är det onödigt att lägga till ytterligare vax ovanpå det, enligt tillverkaren, kommer en annan vaxprodukten inte lägga lyster eller förbättra skyddet. Innan din första användning av flytande glas, kommer du behöva rengöra bilen med flytande glas Förskrapa. Därefter behöver du bara använda Pre-Cleaner en gång om året. Du kan använda så många lager av flytande glas som du vill, skaparna av produkten uppmuntrar det. De hävdar att den glans av flytande glas djupnar med varje nytt skikt. Saker du behöver
flytande glas Pre-Cleaner Review flytande glas
Rena shammies för torkning
slang eller hink med vatten
Foam vax applikator pad Sida 2 microfiber detaljer handdukar

Visa fler instruktioner
1

Rengör din bil med hjälp av flytande glas Förskrapa för att avlägsna smuts och alla gamla vax att använda någon av microfiber handdukar. Skölj bilen noga med en slang eller en hink med vatten.
2

Torka bilen helt med shammies. Se till att din bil är helt torr innan du fortsätter till nästa steg.
3

Applicera ett mycket tunt skikt av flytande glas med skum påstrykningskudden med en smidig back-och-tillbaka rörelse. Oroa dig inte om du tycker det är för tunt. Du kan alltid lägga till en annan päls.
4

Låt flytande glas att torka, sedan polera med en ny microfiber handduk.
5

Upprepa de sista två stegen ovan för att lägga till ytterligare ett lager flytande glas. Annars kan du använda samma metod för att lägga ett lager av ett annat vax typ om du önskar. Du kan behöva rena applikatorer och handdukar med en annan typ av bilvax.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122546.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.