Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hem rättsmedel för att rensa Wax Off Auto Trim

Tvättning och vaxning hjälper till att hålla en bil värdefullt och ser bra ut. Men ibland blir vax på svart plast trim, och det kan vara svårt att ta bort. Speciellt om plasten är porös. Lyckligtvis finns det sätt att ta bort vaxet från bilen trim, oftast med objekt som redan är runt huset. Det är också viktigt att inse att någon av dessa åtgärder kommer också att ta bort vax från målade ytor. Rosa suddgummin
ett suddgummi är bra för att komma in i trånga utrymmen.

rosa suddgummin kan arbeta för att ta bort den vita vaxet från svart trim. För mindre områden, använda radergummit på änden av en blyertspenna. Trimma ner radergummit lite för att passa in i mycket trånga utrymmen. Om området som behöver rengöras är lite större, gå med handhållna suddgummi. Du kan köpa dessa suddgummin i butiker kontorsmaterial, livsmedelsbutiker och återförsäljare rabatt. De är särskilt lätt att hitta under back-to-school shopping säsong.
Peanut Butter
Krämig jordnötssmör kan hjälpa ta bort vax fläckar från trim.

Oljan i jordnötssmör är det som hjälper att bli av med vax fläcken på plast trim. Använd krämig jordnötssmör och en gammal tandborste eller annan mjuk borste för att arbeta med jordnötssmör i plasten trim. Det kan ta en hel del arbete, beroende på hur djupt fläcken är. Var noga med att helt tvätta bort all jordnötssmör och rester när du är klar. Följ upp med en trim Protectant, finns på auto butiker.
Lösningsmedel

WD-40 och alkohol är två lösningsmedel som har viss framgång med att ta bort vax från Car Trim. En av fördelarna med att använda dessa produkter är att du kan använda dem mycket fint till trånga utrymmen. Med hjälp av en bomullspinne kan få vätska i trånga öppningar och snäva vinklar. Denna metod är att föredra när det skulle vara svårt att tvätta bort andra rättsmedel. Om bomullstuss är fortfarande för stor för att passa in i området som behöver rengöras, prova en tunn duk draperad över en liten platt skruvmejsel. Var noga med att inte använda för mycket tryck, eftersom tyget kan rippa och skruvmejseln kunde trycka ut plasten. En lätt beröring är bäst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123063.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.