Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra DVD-spelaren i en Honda Odyssey Van

Några år av Honda Odyssey minivan komma med ett bakåtvänt DVD-spelare, så passagerarna i baksätet kan titta på videoklipp. Genom upprepad användning, eller enkla slitage, kan DVD-spelaren och skärmen blir smutsig. Rengöring av Hondas DVD-spelare kräver samma steg som rengöring en traditionell DVD-spelare, även om du kanske inte har så mycket utrymme för att utföra de steg som du gör i ditt hem. Saker du behöver
DVD Linsrengörare
2 mjuka, torra trasor
Electronics Cleaner Review Screen cleaner
Visa fler instruktioner
1

Tryck på mata knappen på DVD-spelaren för att ta bort alla filmer redan inne. Sätt i DVD-skivan linsrengörare. Vissa skivor kommer med en liten borste. Om din har en borste fäst, se till att borsten är vänd nedåt. Tryck på "Play".
2

lyssna på ljudet instruktionerna på dvd, som varierar med märket på objektivet renare du har valt. I allmänhet, kommer disken instruera dig om hur länge du ska lämna linsrengörare i DVD-spelaren. Mata ut objektivet renare när du blir ombedd.
3

Spray en mjuk trasa med en sprayning av elektronik renare och torka av ansiktet på DVD-spelaren, inklusive knapparna. Torka oskyddade sladdar eller uttag, liksom. Omedelbart Torka torrt med en torr hörn av trasan.
4

Spraya den andra duken med TV-skärmen renare och torka av bakåtvända skärmar. Detta kommer att ta bort damm och fläckar på skärmarna själva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122865.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.