Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en bilavgaser

Avgaserna från bilen ut genom ljuddämparen. Eftersom avgaserna är mörk i färgen, kommer din ljuddämparen får också smutsiga och missfärgas. De flesta bil halsdukar är i grunden disponibel, vilket innebär att de inte är avsedda att servas utan i stället ersätts. Därför finns det inte ett effektivt sätt att rengöra insidan av en ljuddämpare. Sätta vatten inne i ljuddämparen kommer bara få den att rosta och förkorta dess livslängd. Men det finns effektiva sätt att rengöra utsidan av din ljuddämpare. Instruktioner
en

Först, med användning av en torr trasa eller hushållspapper, torka bort så mycket sot och smuts från utsidan av ljuddämparen som möjligt. Du kanske vill bära latexhandskar för detta. Detta minskar mängden smuts att ta itu med när man använder vatten i nästa steg.
2

Blanda 1 tesked diskmedel med en liter varmt vatten. Använd en trasa för att tvätta utsidan av ljuddämpare med denna lösning. Den diskmedel skär fett och bör ta bort fläckar som den torra trasan inte kunde få.
3 p Om din ljuddämpare fortfarande ser jolleseglare eller har förlorat sin krom-liknande glans, torka ljuddämparen i förberedelse för lysande upp. Kontrollera att det är helt torrt innan du går vidare till nästa steg.
4

reda på om din ljuddämparen är gjord av aluminium eller krom. Köp antingen krompolish eller aluminium polish, beroende på ljuddämparen.
5

Applicera polera med en mjuk, torr trasa. Gnid polish i metallen tills den skiner. Inte bara gör det polska ljuddämparen ser blanka och nya, men också skyddar den från att bli smutsiga så snabbt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122214.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.