Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Uppdatera Bil Duct Rengöring

Bilar kan ofta få en unken lukt , speciellt när friska luften inte cirkulerar i hela kanalerna , ventilationskanaler och interiör . Även om dessa kan vara professionellt rengöras , hålla dem utvilad är ett jobb som vem som helst kan göra , och för väldigt lite pengar . Förutse ägna ungefär en halvtimme till jobbet , och plocka en dag när det inte regnar . Instruktioner
1

Köp en vent bil luft deodoriserande spray, Lysol spray eller plats vit vinäger i en sprayflaska .
2

Stäng alla fönster och dörrar på fordonet , och vrid den yttre strömmen luftningsventil på " hög " för alla delar av fordonet . Addera 3

Placera nyckeln i tändningslåset av fordonet , och förvandla det till ett " på " läge utan att starta bilen . Utanför luft ska börja blåsa genom ventilationsöppningarna .
4

Öppna huven och leta reda på luftintaget på utsidan av motorn . Spraya bilen deorodorizer luftventil , Lysol eller vit vinäger i luftintaget under 10 till 20 sekunder .
5

Låt sprayen för att gå igenom bilens luftkanaler i 5 till 10 minuter innan du öppnar bilen . Öppna fönstren och se till att inte andas in någon rök , och tillåter luft utifrån att fortsätta att dras in i bilen i ytterligare 5 minuter innan avstängning av ventilerna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123072.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.