Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur du håller Bugs Off Your Car Front Fönster

När en bugg stänker på vindrutan, lämnar blod och smuts bakom, kan det vara svårt att ta bort. Ränder kan störa din synlighet vid körning, vilket är en viktig säkerhetsfråga. Det finns några enkla åtgärder du kan vidta för att hålla insekter borta från din främre vindrutan för att minska den tid du spenderar städa upp i röran. Saker du behöver
spay
Bug deflektor
Vindrutepresenning
Visa fler instruktioner
1

Använd en repellerande spray som är framtagen speciellt för vindrutor till stoppa buggar från att landa på din framruta. Spraya ytan och torka det precis som du gör med en vanlig fönsterputs. Formeln täcker vindrutan med en vattentät beläggning som hjälper till att stoppa buggar från att fastna i glaset.
2

Köp en bugg deflektor att hjälpa till att stoppa buggar från att göra sin väg upp på vindrutan medan du kör . Montera luftriktaren på den främre övre grillen på bilen --- buggar slog det innan de har en chans att nå din vindruta. Vissa avvisare når högre upp (utan att hindra din synfält när du kör, förstås) för att bli mer effektiva.
3

Placera en vindruta lock på utsidan av ditt fönster när din bil är inte används för att hålla insekter från att flyga in i vindrutan. Använd samma skydd som människor använder på vintern för att stoppa snö samlas på glaset. Du kan också helt enkelt drapera en bit presenning över vindrutan och fäst den vid glaset med tejp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122407.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.