Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en trasa Överst på en Lincoln Town Car

En trasa topp på en Lincoln Town Car är i allmänhet gjorda av canvas material, en skyddande barriär mot väder och utanför skräp. Tyvärr fågel avföring, kan kåda, smuts och annat skräp ansamlas på en trasa topp. Om sap och fågel avföring inte avlägsnas snabbt, kan materialet skadas eller färgas. Genom att använda rätt metod, kan vem som helst rengöra duken toppen på en Lincoln Town Car. Saker du behöver Flighter Garden slang och munstycke
mjuk borste
Flera microfiber handdukar
sufflett schampo och skyddsmedel
Visa fler instruktioner
1 < p> Park Lincoln Town Car i ett skuggigt område för att undvika direkt solljus från snabbt torkar tvål på duken toppen. Överväg tvätta trasan topp i sena kvällen, när solen inte är så stark.
2

Fäst trädgårdsslang till en utomhus vatten spicket. Placera slangänden på vattnet tapp munstycket och vrid ringen slangen moturs tills ringen är ordentligt fastsatt. Fäst sprutmunstycket till den andra änden av slangen genom att skruva munstycket medurs.
3

Läs duken topp schampo riktningar grundligt.
4

Slå på vattnet tapp och skölj hela duken toppen av Lincoln Town Car.
5

Applicera trasa topp schampo instruktionerna på förpackningen.
6

försiktigt ta den mjuka borste och skrubba hela toppen. Låt tvållösning för att sitta så många som 10 minuter. Fortsätt att skura hela ytan för ytterligare några minuter för att lossa all smuts.
7

Skölj hela suffletten på Lincoln Town Car tills allt skum är helt borta.
8

blot försiktigt hela suffletten med microfiber handdukar för att avlägsna överflödigt vatten.
9

Läs instruktionerna noga på den mjuka pälsen skyddsmedel. Var särskilt uppmärksam på eventuella varningar innan du använder produkten. Applicera skyddande per paketet riktningar. Överväg att använda skyddsmedel efter varje tvätt för att öka produktens livslängd duken topp och att hjälpa till att skydda färgen från solen och skräp skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122640.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.