Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

DIY Motorcykel Covers

Motorcyklar ska se attraktiv och elegant när de är på väg, med glänsande krom och perfekta jobben färg. Det sättet att behålla denna look för din motorcykel är att täcka den när den inte används, även om den lagras i ett garage. Även om du kan köpa en motorcykel lock, kommer att skapa en egen kosta dig mycket mindre och vara lika effektiva. En Tarp

Du kan göra en effektiv motorcykel lock med en tarp du skulle använda för att täcka en picknick bord eller ett stort antal lagring leveranser. Se till tarp är tillräckligt stor för att helt omsluta motorcykeln när den är parkerad så att den är helt täckt. Dessa presenningar är belagda med ett tätskikt av plast som kommer att hålla vatten utanför motorcykeln. Plasten på tarp kan vara något slipmedel, dock så var försiktig när du tar bort det från motorcykeln, eftersom det kan repa lacken eller krom om den tas bort för snabbt.
Sewn Plastic Cover

Du kan göra en anpassad motorcykel täcka för lite att inga pengar genom att ta stora bitar av plast och sy ihop dem. Sy ihop dem med fiskelina eller en bit av vatten-resistent sträng eller tyg. Detta kommer att vara lite av ett mödosamt process, men genom att sy bitar av plast i sektioner, kommer styret och andra delar av motorcykeln vara helt täckta. Det enda problemet med denna hemmagjorda plasthölje är att det kan få rivas av för mycket kontakt med marken, och dessa hål kan spridas ut över tiden.
Litet garage

Ett litet garage eller släp kan ställas in för att dra motorcykeln in när den inte används, för att skydda den från elementen och alla andra hot mot den när den inte är i rörelse. En riktig garage kan användas för detta, men en liten släpvagn eller skjul kan vara bättre eftersom andra saker som händer i ett större garage kan möjligen skada parkerad motorcykel. Dessa små strukturer är lite dyrt att köpa och ganska tidskrävande att bygga. Men de är det bästa för en riktig motorcykel entusiast, eftersom du bokstavligen ger din motorcykel ett eget rum.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122489.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.