Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man rengör en plast stötfångare

Bil entusiaster ofta spendera timmar på rengöring, polering och vaxning sina bilar. För vissa är det en vecka ritual att parkera bilen på uppfarten och tillbringa några timmar runt sina bilar med en hink med såpvatten, en slang och en behållare av vax. Stötfångare var en gång gjord av krom, och bilägaren skulle spendera timmar polering och glänsande dem. Idag är de flesta biltillverkare installerar plast stötfångare på nya bilar, som involverar olika reningstekniker. Saker du behöver
Bil stötfångare eller externa vinyl rengöring gel
Rag eller mjuk trasa
Lack tunnare
borste eller en gammal tandborste
Commercial Biltvätt produkt
Visa fler instruktioner
1

Tvätta stötfångaren med en kommersiell bil-tvätt produkt. (Du kan köpa kommersiella Biltvätt produkter till en auto-leverans butik eller en auto center.) Följ instruktionerna på produktens flaskan. Skrubba plast bil stötfångaren med en mjuk borste och ta bort eventuella ackumulerade materialet. Följ genom att gnugga outspädd vit vinäger på bilen stötfångaren för att ta bort eventuella återstående flammigt fläckar eller mineralfyndigheter.
2

Spread thinner, i ett jämnt skikt, över plasten bilen stötfångare, om bilen har färgen fläckar eller repor måla på sin stötfångaren. Använd en pensel och spridning thinner över färgfläckar. Upprepa denna procedur flera gånger. Färgen kommer att bli ljusare efter varje spridning, tills den försvinner. Du kan köpa lack på ett hem center eller på en järnaffär.
3

Place viss bil stötfångare eller externa vinyl rengöring gel på en trasa eller en mjuk trasa. Dessa geler blandning vaxer, lösningsmedel och oljor för att rengöra och återställa plast stötfångare, liksom andra vinyl och plastdetaljer bil. Rengör stötfångaren området med vatten och sedan applicera gelen med en mjuk trasa eller trasa. Skrubba gelen i stötfångaren med en tandborste, om grime verkar invanda. Återapplicera vid behov. Lokalisera dessa geler i en automatisk leverans butik eller via Internet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122648.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.