Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Road Tar Från Billack

När du kör på vägen och hamna körning genom vissa byggnadsarbeten, är chansen att din bil kommer att lida av det. Lyckligtvis finns det många olika metoder för att få vägen tjära från din billack. Saker du behöver
Tar-Remover Review WD-40
Soft scrub
Soap
Crisco förkortning
Smooth jordnötssmör
Bensin
Clean Skrubber trasa
pad
Handskar
Visa fler instruktioner
1

använda ett lösningsmedel speciellt för att ta bort tjära. Du kan hitta olika tar-ta bort produkter i någon bil butik. "3M General Purpose" renare har visat sig fungera mycket bra för många människor och är mycket prisvärd.
2

Prova några WD-40. Spraya det på tjära och låt det sitta i en minut, sedan torka av. Du kan torka av den med en våt, ren trasa, eller för tjockare tjära, kan du använda en skrubber pad. Kom bara ihåg, en skrubbning pad kan repa lacken, men du kan vanligtvis polera repor ut efteråt.
3

Ansök krämig jordnötssmör till vägen tjära. Låt det sitta i ca 30 sekunder. Torka av den med en ren handduk eller trasa. Du kan behöva göra några program, beroende på hur tjock tjära är och hur länge den har varit på billack.
4

Lägg lite bensin i en sprayflaska och spraya direkt på väg tjära. Använd en trasa eller svamp för att torka gasen och tjäran bort.
5

Prova mjuk scrub tillsammans med vanlig tvål och varmt vatten. Om du försöker denna metod på uppstoppad på tjära du kan behöva använda en skrubber pad. Nackdelen med detta är dynan kan repa lacken, men du kan vanligtvis polera repor ut. Du kan också hitta Soft Scrub på hyllorna i rengöring ön någon butik. Applicera mjuk scrub på tjära, torka sedan med en trasa doppad i varmt tvålvatten.
6

Lämna din bil i solen i ca 3 timmar. Applicera Crisco förkortning på tjära och sedan fortsätta att torka av den med en trasa täckt i mer Crisco.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122168.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.