Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man får bläck ur bil Leather

Läder interiör är ett elegant komplement till alla bilar. Om misskötts, kommer läderklädsel pågå i många år. Olyckor är bundna att hända, dock, och bläck fläckar på bilen läder är inget undantag. Ta bort bläck från bil läder kan göras framgångsrikt om rätt produkter och metoder används. Lädret kommer att rensas av bläck på nolltid. Saker du behöver
Pappershanddukar
Leather Cleaner Review mjuka trasor
Bomullspinne (tillval) katalog Tvättsprit (tillval) katalog Hairspray (tillval) katalog Vaselin

Visa fler instruktioner
1

Avlägsna våta bläck från läder omgående. Blot bläck fläcken med hushållspapper tills bläcket inte längre överföringar till pappershandduk. Undvik att gnugga, eftersom detta kan orsaka att bläcket att spridas.
2

Rengör lädret med läderrengöring. Dessa rengöringsmedel finns på de flesta bildelar butiker. Använd rengöringsmedel och en mjuk trasa för att avlägsna ytan bläck från läder. Följ etikettens instruktioner för specifik användning, som kan variera mellan produkterna.
3 p Om fläcken är kvar fuktar en bomullstuss med tvättsprit. Gnid pinnen över färgfläckade läder. Arbeta från den yttre kanten av bläcket fläcken mot mitten. Massera försiktigt och undvik att trycka för hårt, vilket kan skada lädret. Byt till en ren, alkohol-indränkt bomullstuss som man blir färgas med bläck. Fortsätt tills inget mer bläck överföring på bomullspinne.
4

Torka av området med en fuktig trasa. Buff lädret med en mjuk torr trasa.
5

Spray hårspray på lädret om bläcket fläcken är fortfarande närvarande. Mätta fläcken med hårspray och gnugga försiktigt med en mjuk trasa. Fortsätt gnugga tills bläcket fläcken hissar. Sluta gnugga lädret om du märker målgång börjar tråkig. Torka av lädret med en fuktig trasa. Buff med en mjuk trasa.
6

Sprid ett tunt lager vaselin på det drabbade området på lädret för att fylla på fukt förloras under fläckborttagning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122559.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.