Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur polska fenorna på en Aluminium Motor

Aluminium är en lätt metall som väger ungefär en tredjedel av vikten av stål. Aluminium motorer är korrosionsbeständiga med ljus reflektionsförmåga som ger dem ett ljust sken. Motorer få smutsiga från väg film, läckande vätskor och vägsalt. Korrekt rengöring och polering aluminiumlameller motor möjliggör en spegelblank yta för en show-kvalitet bil eller motorcykel. Saker du behöver
trädgårdsslang med munstycke
Bucket
Sponge
Bil schampo
Aluminium polish
Liten polerskiva-konformad
Drill
Chamois

Visa fler instruktioner
1

Låt aluminium motorn svalna helt.
2

Placera ett munstycke på en trädgårdsslang och slå på den. Spraya fenorna aluminiummotor noggrant med en stark ström av vatten. Detta kommer att lossa och ta bort alla ytor film.
3

Squirt bilschampo i en hink och fyll med vatten från trädgårdsslangen för att göra en tvål blandning.
4 < p> Doppa en svamp i schampot blandningen och grundligt skrubba motorn. Tryck svampen i sidorna på varje fena för att nå djupt inne och rengör det.
5

Spray av motorn med en stark kraft från trädgårdsslangen.
6

Låt motorn torr.
7

Placera en liten polerskiva i chucken hos en borr.
8

Squirt aluminium polish på spetsen av den konformade hjulet.
9

Vrid borren till "On" läge och för in spetsen på hjulet på sidan av varje fena för att nå den djupaste delen av motorn. Passera borren fram och tillbaka längs fenan sidan av varje fläns. Lägg extra polish till spetsen som krävs för att polera hela motorn.
10

Skölj motorn att avlägsna överflödig polish med trädgårdsslangen i full kraft.
11

Vik ett sämskskinn i hälften och håll varje ände i en hand för att göra det undervisade. Tryck sämskskinn in i kanalen på ena sidan av en fena och passera den fram och tillbaka för att torka den. Fortsätt denna process på varje sida av varje fena och över hela motorn för att torka den. Vrid ur den sämskskinn när det inte längre absorberar vatten från motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122828.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.