Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en svart bil

Även om bedövning när rena, svarta bilar är ökända för att visa ens den minsta bit av smuts eller damm. Svarta bilar är också mer benägna att strimmor och virvlande i färgen. Den minsta måla ofullkomlighet kan framstå som en stor skamfläck på en svart bil. Hemligheten att tvätta en svart bil är inte att repa lacken eller lämna någon tvål eller skräp bakom. Komma för vana att tvätta en svart bil på rätt sätt kommer att hålla det ser bra ut längre. Saker du behöver
2 stora skopor till Mild biltvätt lösning
trädgårdsslang med justerbart munstycke Sida 2 Fårskinn vantar
Syntetiskt sämskskinn
Mikrofiberduk
Tar remover
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på en skuggig plats. Undvik direkt solljus och hög värme. Om möjligt, tvätta bilen på kvällen precis innan solnedgången.
2

Fyll en hink med vanligt vatten. Tillsätt 1/4 kopp lösning biltvätt till den andra hinken och sedan fylla med vatten.
3

Skölj bilen med en lätt fläkt spray. Spraya lätt så att smutsen inte repar lacken. Målet är att lossa smutsen, inte slipa den i. Ta bort alla tjära fläckar med en kommersiell tjära remover.
4

Doppa en mitt fårskinn i tvållösning. Tvätta en liten yta av bilen försiktigt så att inte gnugga för hårt. När lösningen börjar bli smutsig, tomma hinken och blanda en ny sats. Tvätta däck och stötfångare räcker.
5

Doppa sekund mitt fårskinn i hinken med rent vatten. Försiktigt Skölj tvål av det avsnitt du bara tvättade. När vattnet börjar bli grumlig, tomma hinken och fyll den med rent vatten.
6

torkar snabbt bilen och fönster med en duk, och sedan följa upp med en mikrofiberduk. Polera bilen med mikrofiberduk med cirkulära rörelser. Om du tappar sämskskinn eller trasa, använd den inte igen förrän du rengör den, för att undvika repor på lacken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122161.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.