Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort återförsäljaravtal Decal

När du köper en bil från generalagenten, många gånger de kommer att lämna klistermärken på bilen som borde ha avlägsnats med försäljningen. Dessa kan vara interna inventarienummer, fabriken uppgifter eller prislappen. Dessa klistermärken kan tas bort genom att bara dra dem utanför, men som ofta lämnar lim och rester på fönstret. För att åtgärda problemet måste du vara lite mer aggressiv med dina metoder, men det kan göras hemma. Saker du behöver
Single-kant rakblad
Glasrengöringsmedel
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner
1

Skala sticker ut för hand om det är papper prislapp. Om inte, håll rakblad så att bladet är på glaset och det är nära till parallellt med själva glaset. Skrapa bort klisterlappen med rakblad.
2

Applicera en liberal mängd fönsterputs till glaset där klistermärket var. Skrapa glasytan med rakbladet, över området där dekalen var. Om lim träskor upp rakbladet, torka av bladet ut på en microfiber handduk, sedan fortsätta skrapning. Torka fönstret med handduken.
3

Känn ytan av fönstret för att se om du har några rester kvar på ytan. Titta ner på sidan av glaset också. Om det fortfarande finns en del av dekalen som behöver tas bort, upprepa steg 2. Om inte, spraya ytan med en liberal mängd fönsterputs. Torka glaset med microfiber handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122709.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.