Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort urin från en Fabric Car Seat

Olyckor händer, särskilt med barn. En urin olycka på tyget bilbarnstol kan se ut och lukta som en katastrof, men det behöver inte vara en. Fullständigt avlägsnande av urinen från ytan och fibrer av tyget är avgörande för att bli av den offensiva fläcken och lukt. Eftersom tyget auto interiör tenderar att absorbera snabbt, tenderar att fläcken så snabbt som möjligt är mycket viktigt, men även fläckar som har haft en liten stund att sitta kan tas bort. Saker du behöver
Bakpulver
Vakuum
Bucket
1 msk. diskmedel tvättmedel
rena dukar
Pipett
Väteperoxid
Ammoniak
Visa fler instruktioner
1

Täck urin fläck på textilklädsel med bakpulver. Låt bakpulver på tyget över natten så det kan absorbera urin och neutraliserar lukt. Dammsug bakpulver nästa dag.
2

Rör 1 msk. diskmedel tvättmedel i en liter varmt vatten. Fukta en ren trasa med såpvatten och svamp på urin fläck. Skölj trasan ofta, fortsätt sedan att sudda på urin fläcken för att ta bort det.
3 Ett öga dropper gäller rengöringsmedel till en liten fläck.

Ta bort eventuella kvarvarande urin fläckar genom att applicera två droppar av väteperoxid och en droppe ammoniak direkt på fläcken. Blot med en fuktig trasa för att arbeta med peroxid och ammoniak i fläcken.
4

Press rena, torra trasor till platsen av urin fläck på textilklädsel att transportera ut fukt. Rulla ner fönstren och låta frisk luft för att torka sätena och deodorize insidan av din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123064.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.