Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Syftet med en Bug Shield

Syftet med en bugg sköld är eftersom det antyder : att skydda motorhuven på ett fordon --- och , i mindre utsträckning , vindrutan --- från att bli nedstänkt av flygande insekter . Det kan också skydda mot små stenar och väg skräp . Funktioner

En bugg sköld är installerat tvärs den främre änden av ett fordon. Det liknar ett visir som stiger kort ovan framsidan av bilens huva . Några linda också något runt sidorna på huven för extra skydd .
Fördelar
skräp

Bug och stenar på motorhuven på en bil kan betyda extra städning --- och även ommålning jobb . Det kan vara svårt att ta bort bugg splatter med städning och biltvättar .
Historia

Innan bugg sköldar uppfanns , chaufförer som ville hålla buggar bort sina kåpor använde ett plastark .
Dekoration

Fordonsägare kan välja bugg sköldar för mer än funktion . De kan köpa bugg sköldar i olika färger , stilar och mönster för att komplettera sin bil eller att göra ett uttalande .
Variety

Nästan alla fordon kan ha en bugg sköld . Tillverkarna skapar storlekar och stilar som fungerar för de flesta märken och modeller . De kan köpas från bildelar butiker , detailers fordon och återförsäljare online .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122526.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.