Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort en Tonade fönster klistermärke

Bilägare är kända för att skräddarsy sina fordon med dekaler och klistermärken. Men smak och preferenser förändras med tiden, ofta lämnar en bilägare med ett klistermärke som inte betyder vad det en gång gjorde. Ta bort dessa klistermärken från fönster färgton kan vara särskilt svårt. Utan ordentlig vård och tålamod, kanske en bort sticker ta del av fönster färgton med det, lämnar efter en ful fläck av tintless fönster. Saker du behöver
Tvålvatten
Sponge
Rakblad
Avfettaren
Luddfri handduk
Glasrengöringsmedel (tillval)
Visa fler instruktioner

1

Fukta klistermärke med en svamp fuktad med tvålvatten. Tryck försiktigt svampen på etiketten, med fokus på kanterna för att arbeta vattnet under dekalen. Alternativt kan du använda fönsterputs istället för tvål och vatten.
2

Låt såpvatten (eller fönsterputs) för att mjuka upp dekalen i tio minuter.
3

Håll platta rakblad mot fönstret och sakta arbeta den under en kant. Om kanten inte ge vika eller om rakbladet skär genom dekal, börja om på en annan kant. Var noga med att inte skära in i fönster färgton.
4

Upprepa steg 1 till 3 tills dekalen är helt bort.
5

Häll en liten mängd av avfettningsmedel på luddfri handduk.
6

Torka bort eventuell dekal rester i en cirkulär, polering rörelse. Överbliven lim kommer så småningom att lösas upp och torka bort på handduken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122685.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.