Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man gör Bil Fresheners

Efter en lång, hård dag på jobbet, vill du inte att komma in i bilen för att upptäcka en obehaglig lukt som gör att du vill hålla dina fönster nere i värmen på sommaren, i frigid eller vintertemperaturer. Det är pinsamt att bjuda in gäster på middag och när du anger din bil för att inse att det är en sur eller unken lukt i bilen. Du kan köpa kommersiella luftfräschare för bilar, men lukten tenderar att dominera över först, och de varar inte länge. Och de är dyra. Du kan göra din egen bil freshener, men att hålla din bil lukta fräsch och ren. Saker du behöver
Gamla strumpbyxor
Potpurri
Eteriska oljor
Vanilla
Liten glasburk med ett litet lock
plastbehållare såsom margarin baljor
ättika och vatten lösning
Bakpulver
Visa fler instruktioner
1

Placera del lösa potpurri i bilen askkopp facket, om det inte finns några rökare som kör eller rider i fordonet.

2

Lägg lite potpurri i foten av några gamla strumpbyxor och lägga den någonstans gömd i bilen, till exempel under stolen eller i en sidoficka.
3

Lägg några droppar eterisk olja - såsom pepparmynta, kanel eller dofter citrus - på ett par bomullstussar, vilket föreslagits av tips från Heloise hemsida. Placera dessa i en ren barnmat burk eller annan liten burk, och peta några hål i locket. Ren, små margarin badkar är också bra för detta. Vaniljextrakt är också mycket effektivt och ger en härlig doft när den placeras på bomullstussar.
4

Rengör instrumentpanelen, ratten och andra ytor med en lösning av 1 del ättika och 1 del vatten. Damma områdena, sedan fukta en trasa med lösningen och torka av alla ytor, utom klädseln, i det inre av din bil. Lämna fönster öppna i några minuter tills ättika lukten försvinner. Vinäger är en naturlig lukt remover.
5

Strö dina bilmattor och stoppning med bakpulver. Låt det sitta i ungefär en halvtimme, sedan dammsuga alla ytor noggrant. Bakpulver neutraliserar lukter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122569.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.