Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren RSX aluminiumfälgar

Acura RSX är byggd för att vara mycket lätt för ögonen. Tyvärr, ibland deras aluminiumfälgar kan bli repig och smutsiga. När detta händer, är det viktigt att rengöra dem ordentligt. Om dina fälgar är klart belagda, målade, använder fel rengöring ämnet kan leda till oavsiktlig damange. Denna artikel kommer att beskriva de åtgärder som krävs för att rengöra aluminium fälgar av RSX. Saker du behöver Review, en aluminiumfälg Cleaning Solution Review, en trädgård hHose Review, en hink med varmt vatten och diskmedel Review, en mjuk frotté
Visa fler instruktioner

1

Använd Eagle One aluminiumfälg rengöringsmedel. Mätta fälgar med Eagle One aluminiumfälg rengöringsmedel och låt dra i ca 15 minuter. Lösningen kommer att lyfta smutsen från dina fälgar utan behov av någon hård skrubbning. Använd Eagle One aluminiumfälg rengöringsmedel eller en jämförbar rengöringsmedel som är gjord speciellt för aluminiumfälgar, oavsett hur de är färdiga.
2

Skölj fälgar grundligt. Använd en trädgårdsslang är skölja bort sten och smutspartiklar. Rengör med en trasa.
3

Fyll en hink med diskmedel och varmt vatten. Den diskmedel kommer hjälpa till att bryta upp djupa fett och smuts som inte har tagits bort av rengöringsmedel.
4

Torka aluminiumfälg med en mjuk frotté. Frotté är slipande nog att lossa envis smuts. Det kommer inte att repa fälgar.
5

Skölj fälgar av ytterligare en tid för att få eventuella smutspartiklar som kan ha missat. Börja från toppen av kanten och arbeta dig nedåt. Denna metod för sköljning kommer att driva all smuts mot botten av fälgen, snarare än att bara sprida den runt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122150.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.