Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren cigarettrök från en bil

Lukten av cigarettrök i en bil är mycket svårt att ta bort. Oavsett om du har slutat röka eller om du rensar ut en bil som tidigare ägdes av en rökare, är lukten irriterande och obehaglig. Lyckligtvis finns det flera städmetoder och botemedel för att använda som kommer att eliminera rök lukt inifrån bilen. Kombinera metoder för att avlägsna alla spår av cigarettrök. Saker du behöver
tvätt soda
Ammoniak
Bucket trasor
arbete
Vinäger shampooer
Matta med stoppning fastsättning
mattan schampo
Lukt neutraliserande spraya
Lukt absorbera blocket
Citrusskal
ark Sköljmedel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla cigaretter, aska och andra produkter röka från fordonet. Håll fönstren öppna i 24 timmar på en blåsig dag för att skingra mycket av lukten från bilen.
2

Blanda en lösning av en liter vatten, en halv kopp ammoniak, en fjärdedel kopp vinäger och en fjärdedel kopp tvätt soda, en typ av fläck-fighting tvätt tvål finns i tvättmedel gången, i en hink. Tvätta alla hårda ytor i bilen med blandningen. Öppna alla dörrar och fönster i bilen, när du arbetar, att hjälpa till att skingra lukten av rök och tvättlösning.
3

Rengör bilens mattor och klädsel med en matta renare. Använd inställningen på maskinen för tung trafik och rengöra mattor på en torr, solig dag för att förhindra mögel och mögel bildas. Rengör säten med klädsel fäste. Du kan också lägga till en liten mängd ättika till rengöring lösning för att hjälpa rensa rökiga lukt från bilen.
4

Damm tyget av fordonet med bakpulver gång därefter klädseln torkar. Tillåt bakpulver att sitta i bilen i 24 timmar Dammsug sedan upp pulvret. Bakpulver kommer att absorbera mycket av rök och vinäger lukt från bilen.
5

Spray en lukt neutraliserande spruta inne i bilen varje dag. Detta bidrar till att eliminera mycket av den rökiga doften inifrån fordonet.
6

Lägg ut en luktabsorberande kvarter inne i bilen. Blocket kommer att absorbera det mesta av rök lukten, medan resten av bilen luktar mycket bättre. Du kan även använda citrusskal eller vävmattorna uppmjukande att uppnå ett liknande resultat. Placera skal eller plåt inne i bilen och lämna det tills det torkar ut. Mycket av rök lukten kommer att vara borta i några dagar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122900.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.