Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Chrome Polering Solutions & Verktyg

Vintage barstolar, hot rods och motorcyklar - med sin spegelyta, trollar krom upp många olika bilder. Dock lämnade kromade objekt att samla smuts, sot och vatten fläckar förlorar sin lyster och blir ledsna skuggor av sina forna, glänsande själva. Krom, som egentligen är en typ av plätering snarare än en solid metall, är mycket motståndskraftig mot oxidation och korrosion, och det tar bara minimal ansträngning och basmaterial för att återställa krom till sin forna glans. Tvål och vatten

Tvål och vatten kommer att gå en lång väg för att återupprätta krom glans. Rengör alltid krom med tvål och vatten innan du börjar ytterligare polering. Använd endast mjuka trasor, eftersom krom är mjukt och slipande rengöringsmedel kan lätt orsaka repor. Torka kromen grundligt efter tvätt för att förhindra att vatten fläckar från att visas.
Aluminiumfolie

bort rost och polera krom med aluminiumfolie. Att polera, doppa en platt bit folie i vatten och polera med måttligt tryck. För att ta bort rost, använd en skrynklig bit folie och vatten. Friktionen skapar aluminiumoxid, som i sin tur polerar och upplöser någon rost. Aluminiumfolie repar inte eftersom det är mjukare än krom. När du är klar, torka av krom ordentligt med en torr handduk.
Vinäger

att underlätta avlägsnande av rost, doppa den skrynkliga aluminiumfolie i vinäger i stället för vatten. En trasa fuktad med ättika också kan användas för att rengöra och polera krom. Buff-torka krom med en torr handduk efter torka ned med ättika. Addera Chrome Polish

Chrome polish är ett kommersiellt tillgänglig produkt vanligtvis tillverkas och säljs av fordonsindustrin leverantörer. Krompolish inte bara återställer glans, lägger ett skyddande skikt. Använd krompolish som en uppföljning av folie eller vinäger. Ansök krompolish genom polering det över krom yta med en mjuk trasa när du använder snabba, cirkulära rörelser.
Borr med polering Bit eller Electric Buffer /Polermaskin

att påskynda tillämpningen av krompolish, använd en borrmaskin med en polering boll eller en handhållen, el polering verktyg. Dessa verktyg polish genom användning av en snabbt roterande buff pad. Oavsett om du använder en borr eller en polering verktyg, bara använda en buff dyna gjord av ett mjukt material som ull, sämskskinn eller filt för att undvika repor på krom.
Rotary Tool Review

För små kromade objekt eller svåra att nå skrymslen och vrår, ytan av en polering borr eller elektrisk buffert är sannolikt att vara för stor. Roterande verktyg använder mycket mindre bitar, och deras små storlekar möjliggör enkel hantering samtidigt som man gör mer detaljerat arbete. Återigen, bara använda bitar gjorda med ett mjukt material. Polering bitar för roterande verktyg är oftast gjorda av filt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122785.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.