Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Hardtop

Konvertibler och jeepar är bra under sommaren, men vintern kan vara svårt på mjuka toppar. Det är när en hardtop är praktiskt. Du vill att din hardtop att se lika bra som resten av fordonet. Medan du kan frestas att rengöra hardtop samma som du gör resten av fordonet, överväga vad toppen är gjord av först. Vissa hardtops är tillverkade av en stenig material som kan fånga någon avslutande produkt i urtagen. Saker du behöver
Vattenslang med spruta
Bucket
Sponge
Biltvätt Cleaner Review mjuka handdukar
Bil detalj dressing
Visa fler instruktioner

1

Blöt ner toppen med vattenslang. I själva verket kan du tvätta hardtop och bilen samtidigt. Blanda vatten och biltvätt renare i hinken enligt renare instruktioner. Använd mjuka handdukar eller en svamp som inte repar yta att tvätta toppen och resten av fordonet. Skölj med slangen. Upprepa om nödvändigt.
2

Torka med rena, torra handdukar eller en bil sämskskinn. Hand-torkning toppen kommer att förhindra uppkomsten av vatten fläckar som kommer med att låta solen torka vattnet.
3

Blanda bilen detalj dressing med vatten i enlighet med dressing instruktioner. Ansök till hardtop med en fuktig svamp. Undvik att droppa dressing på windows eller resten av bilen. Förbandet kommer att lägga en glans till toppen utan att skapa uppbyggnaden i varje sten effekt gjorts i konstruktionen av toppen som en typisk bilvax kanske.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123281.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.