Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur rengör du en Edlebrock Manifold?

Edelbrock är en del tillverkare som gör, bland annat, inloppsrör. Gjort från en sand-cast processen har Edelbrock grenröret en rå aluminium finish som inte har någon skyddande beläggning. Materialet är poröst så det absorberar i-hood kemikalier som smuts, fett och bränsle, vilket kan orsaka missfärgning, rost eller färgning. När färgas, kan den oskyddade aluminium vara mycket svårt att rengöra. Edelbrock rekommenderar Lakvattentorn-Rust, en icke-toxisk, icke-frätande och biologiskt nedbrytbart aluminium renare som eliminerar djup rost på alla typer av aluminium, stål och järn. Saker du behöver
Lakvattentorn-Rust
Container
vatten
Skyddsglasögon
tygstycke
Visa fler instruktioner
1

bort insugningsröret genom att koppla loss några slangar, kabelstammar och bultar ansluta den till resten av motorn. Rådgör med din bil bruksanvisning, eftersom denna process kommer att variera från bil till bil.
2

Skölj grenröret av lera, smuts, lös rost, olja och fett. Lägg inte till några andra kemikalier i Lakvattentorn-Rust-lösning eller kommer det att förlora sin prestanda.
3

Häll en tillräcklig mängd av Lakvattentorn-Rust i en behållare för att helt fördjupa grenröret i lösningen. Användning vid en badtemperatur över 60 grader Fahrenheit.
4

Låt grenröret blöt i ca 30 minuter om rost är ljus. Om rost är extremt tung, blöt över natten. Blötlägg varierar beroende på svårighetsgraden av rost, typ av stål och badtemperatur. Gnugga inte.
5

Sätt grenröret under kranvatten och skölj. Om djup rost kvar, är åter doppa grenrör tills rosten borta. Place de-rost grenröret på ett tygstycke och låt lufttorka.
6

järnhalten i det svartnade och använda lösningen dikterar sin metod för avfallshantering. I de flesta fall är den giftfri Lakvattentorn-Rust säkert att hälla i staden avlopp, men se till att kontrollera dina lokala föreskrifter för avyttring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122556.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.