Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar hand om en Rag Top Cabriolet

Äga en konvertibel kan vara en trevlig upplevelse, särskilt under de varmare månaderna. Men för att hålla din sufflett cabriolet ser sitt bästa, det behöver regelbunden rengöring. Förutom rengöring, kommer du också att vara vaksam för att skydda din suffletten från elementen och naturliga faror. Saker du behöver
Suffletten Soft schampo
eller medelstora bristled nylonborste
Biltvätt mitt
Sponge
Lint pensel eller papperstejp
Visa fler instruktioner

1

Skydda din suffletten under vintern. Om du inte kan garage din cabriolet, torka eventuell snö eller is från suffletten innan den har en chans att ackumuleras.
2

Avlägsna fågelspillning. Torka bort fågelspillning med en biltvätt mitt och sufflett schampo. Syran i fågelspillning kan skada känsliga tyget av trasa topp.
3

Rengör ditt trasa topp noggrant två gånger per år. Detta kan göras en gång i början av sommaren och igen precis innan vintern. Först, se till att toppen är cool och inte i direkt solljus. Sedan använder ett medium till mjuk pensel med nylonborste och suffletten schampo att grundligt avlägsna smuts och jord från trasa topp.
4

Rengör regelbundet din trasa topp mellan de två gånger per år grundliga rengöringar. Dra din bil till en skuggig plats och låta den övre för att svalna helt. Nästa, spraya den med vanligt vatten och torka av den försiktigt med en mjuk svamp eller borste.
5

Rengör plastfönster. Använd papper tejp eller ett tyg ludd borste för att ta bort damm och smuts från plastfönster mellan rengöringar. Lägg tejpen vidhäftande sidan nedåt och bandet kommer att ta bort smuts och skräp när den avlägsnas. Alternativt, kan ludd borste genom att försiktigt rullade över plasten för att ta bort mindre damm och smuts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122303.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.