Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren immig Strålkastare

Foggy strålkastare ger inte så mycket ljus som de var avsedda att, vilket kan vara ganska farligt. Strålkastarna är belagda med en tydlig skikt av färg och denna färg kan bli gula med tiden, vilket gör att fogginess. Förutom att inte vara säkra, är detta också mycket oattraktiva. Du kommer inte att kunna torka dimman borta, och kommer att ta tid att rengöra strålkastarna och få dem tillbaka till deras ursprungliga skick. Saker du behöver
600-grit sandpapper
1000-grit sandpapper
1200-grit sandpapper
Bucket
PlastX
trasa
Mikrofiberduk
Visa fler instruktioner
1

Blöt strålkastare med vatten och börja slipa ner dem i en medsols rörelse med en 600-grit sandpapper. Se till att du gör ett grundligt arbete. Det bör ta minst 10 minuter för varje strålkastare. Ha en hink vatten till hands så att du kan hålla din sandpapper blöt -. Aldrig använda torr sandpapper
2

Skölj av dina strålkastare och börja slipning moturs med en 1000-grit sandpapper. Kontinuerligt flytta till en finare grad av sandpapper kommer att bli av med några repor produceras av föregående grad av sandpapper. Återigen, sand varje strålkastare i ca 10 minuter och se till att sandpapper är våt.
3

finplanering med en 1200-grit sandpapper efter att du har sköljt bort strålkastarna från att använda 1000-grit sandpapper. Använd en medurs och doppa sandpapper i hink med vatten då och då för att hålla den fuktig.
4

Skölj av strålkastarna. De kommer inte att se mycket bra ändå. Låt dem lufttorka eller använd en mikrofiberduk.
5

Placera en tesked PlastX på en trasa och gnugga på strålkastaren genom att röra handen i en cirkel och applicera lite tryck. Gör ett litet område i taget. Applicera sedan mer PlastX till ditt trasa och arbeta på nästa avsnitt (se Resurser).
6

Ge din strålkastare en slutlig buff med en mikrofiberduk. De kommer nu att se så gott som ny och den gula dimman kommer att vara borta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122302.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.