Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort framsätet från en Chevy Suburban

Den framsätet i en Chevy Suburban består av flera skålade säten. De flesta modeller har två, men vissa har en tredje plats i mitten i stället för en mittkonsol. Sätena är monterade i golvet med en bult i varje hörn, vilket gör borttagningen relativt lätt. Du måste ta bort dem om du vill rengöra eller reupholster. Saker du behöver
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att det finns tillräckligt utrymme på båda sidor om Suburban att bära stolen ut från fordonets insida . Öppna de främre luckorna helt till att det finns tillräckligt med utrymme.
2

Dra framsätet hela vägen fram för att exponera bultarna montering sätet till dörren. Ta bort bultar.
3

bort alla skruvarna på den främre änden av sitsen. Det kan hjälpa att dra stolen bakåt för att få tillgång till de främre bultarna, men var försiktig på grund av den lösa tillstånd av spåren i bakre (eftersom de bakre skruvarna har tagits bort).
4

Ta tag i sätet på båda sidor längs botten och lyft ut det. Luta sitsen mot den öppna dörren medan greppa mer av stolens undersida som du tar med den mot dig.
5

Upprepa för någon av de övriga framsäten som behöver tas bort. När du sätter tillbaka sätena, radas upp hålen för fästskruvarna i konsolerna med hålen i brädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122293.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.