Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort sätena i en Chevy Silverado

Antalet platser i Chevy Silverado lastbil kan variera beroende på exakt årtal och modell. Fronten kan ha två säten åtskilda av en mittkonsol, eller det kan ha tre individuella skålade säten som bildar en enda bänk. Trucken kan också ha en bänk i baksätet. Ta bort varje sittplats är mycket likartad för varje modell och specifik plats, men du kan behöva ta bort vissa platser innan du kan ta bort andra. Saker du behöver
skiftnycklar
Torxnyckel
Visa fler instruktioner
1

öppen både av lastbilens främre dörrarna. Om du bara tar bort baksätet, öppnar de mindre förlängda hytten dörrar och gå vidare till steg 7
2

Lossa bältet från förarstolen om den är fastsatt på sätet,. Kräng av base trim lock och ta bort remmen fästelement med en Torx nyckel.
3

Flytta fram stolen mot instrumentpanelen och skruva ur de bakre fästelement med en skiftnyckel. Koppla bort eventuella elektriska kontakter som är anslutna till sitsen.
4

Skjut sätet bakåt så långt det går och ta bort fästen på framsidan och sedan lyfta stolen från dubbar och bär den ur Silverado.
5

Upprepa alla föregående steg för att ta bort passagerarsätet.
6

Skruva loss muttrarna för mitt framsätet om det finns sådant säte installerad i din lastbil och ta den platsen. Dessa fästen är inte tillgängliga förrän du tar bort de två första platserna.
7

ta bort konsolen skruvarna längst ned på bänken baksätet. Lyft baksätet ur trucken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122916.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.