Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Automotive Glass

Rent bilglas ser bättre och förbättrar sikten vid körning. Vindrutan är ofta den mest förorenade delen av bilglas grund av dess stora ytarea. Föroreningarna inkluderar bugg splatter, skräp, vatten fläckar och strimmor kvar av vindrutetorkarna. Även rengöring av glas kan låta elementärt, det finns ett par överraskande faktorer att tänka på, såsom glas renare själv. Använd inte en renare hushåll glas att rengöra bilglas, eftersom det kommer att lämna fula ränder. Saker du behöver
Glasrengöringsmedel
Microfiber handduk
Vatten Flighter Long-beväpnade glas skrubber
vatten fläck remover
Glas polish
Polersvamp
Rubber Protectant
Rag
Vindruta rengöring tillsats
Visa fler instruktioner
1

arbete ur solen som solen kommer att orsaka de rengöringsmedel som snabbt avdunstar.
2

Låt glaset som skall rengöras i slutet om rengöring eller med uppgifter om hela bilen. Detta kommer att undvika föroreningar rinner på den rengjorda glasytan.
3

Välj en renare som är fri från ammoniak, vilket kommer att skada tonade fönster och torkar ut läder, vinyl och plast. Ångorna är också skadligt för inhalation, speciellt när de appliceras på insidan av bilen.
4

Fukta en microfiber handduk med en ammoniak-fri fönsterputsmedel och torka av vindrutan med långa slag från vänster till höger. Vänd sedan handduk runt för att torka fönstret. Koncentrera dig på att rengöra vindrutan eftersom det är den del av bilglas används oftast. Sedan fungerar den andra sidan av glaset med samma procedur.
5

Rengör taklucka med en lång-beväpnad glas skrubber fuktats med rengöringsmedel. Rena SUV vindrutor eller några svåra att nå områden med långa väpnade glas skrubber.
6

Roll fönstren halvvägs för att rengöra de övre kanterna av glaset.
7

Rengör eventuell kvarvarande film med en annan tillämpning av rengöringsmedel. Ta bort överflödiga streck med rent vatten och microfiber handduk.
8

bort vatten fläckar med removers vattenfläckar och en handduk.
9

Rub på glas polish för att återställa glans och skydda mot framtida vatten fläckar. Applicera med en polering pad, med cirkulära rörelser.
10

Ansök gummi skyddande på vindrutetorkarna med en trasa. Häll i rengöringsmedel tillsatser i tvättvätskan att öka rengöring makt vindrutetorkarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122622.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.