Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av Car Lukt

Kör omkring i en illaluktande bil är en obehaglig upplevelse för passagerarna, och kan vara störande för föraren. En rang doftande bil är inget kul att rida i, särskilt på långa resor. Du kan spara pengar genom att ta bort illaluktande bil lukt själv, istället för att sprita ut en massa pengar på en professionell bil renare eller specificera tjänsten. Alla skulle föredra att köra en bil som är ren och frisk-luktsalt. Vill inte ens tänka på att försöka sälja en bil med en stinkande inredning. Saker du behöver
Vacuum Cleaner Review Bio-enzym rengöringsmedel
denaturerad alkohol
mattan schampo
encapsulant agenter
Desinfektionsmedel
Aktivt kol
Bakpulver
Anti -mikrobiella produkter
senap och vatten
Visa fler instruktioner
1

torka ut bilens interiör helt innan och efter att vidta åtgärder för att ta bort oönskade lukter. En fuktig, saftig kupén förstärker eventuella lukter närvarande. Parkera bilen utanför garaget med alla fönstren ner på en torr, blåsig dag. Rengör bilen noggrant för att avlägsna källan till dålig lukt. Ta bort eventuella snabbt matrester, emballage eller ruttnande skräp. Rengör alla befintliga skräp från alla vinklar och vrår av interiören.
2

Dammsug hela bilen, även under och mellan sätena. Sopa alla möbeltyger och mattor ytor. Gör ett bra jobb på golvet, eftersom det är en källa till många otrevliga lukter. Vakuum golvet, efter avlägsnande av mattan mattor och golvmattor, för att avlägsna illaluktande bitar. Gå över headliner och taket område att få inbäddad tobaksrök och andra illaluktande luftburna partiklar.
3

Eliminera organiska härsken lukt från kräkas, urin, spillt drycker och livsmedel genom att döda de bakterier som orsakar dofter. Använd en enzymbaserad rengöringsmedel innehållande ytaktiva medel för att stoppa lukter från ruttnande organiska partiklar. Skrapa och skrubba bort eventuella intorkade avlagringar av crud. Rengör med denaturerad alkohol för att hjälpa till att förstöra illaluktande bakterier och andra mikroorganismer. Schampo golv mattor att ta bort klibbiga föroreningar.
4

Bli av kemisk-baserade lukt genom att neutralisera de mikroskopiska partiklar som avger dofter. Applicera produkter med bio-enzymer för att bryta ner eldningsolja, broms eller styrning vätskespill och fläckar. Töm och tvätta alla askkoppar för att ta bort kemikalier från cigaretter, cigarrer och svavlet från tändstickor. Använd en inneslutning agent att fånga och förhindra utsläpp av illaluktande gaser från kemikalier.
5

Ansök desinfektionsmedel som Lysol att döda mögel och mjöldagg som orsakar unken lukt. Placera absorberande material såsom aktivt kol eller bakpulver under sätena för att fånga illaluktande molekyler innan de flyter i luften. Stoppa ruttna ägg lukt från klimatanläggningen genom beläggning förångaren med anti-mikrobiella produkter för att förhindra tillväxt av luktande mikroorganismer som lever i den kondenserade fukten på klimatanläggningen spole.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122252.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.