Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Rengör din bils Headlight Covers

Har ni jolleseglare gulnade strålkastare linser? De flesta bilar, oavsett modell eller kostnader kommer att ha oxidering på linserna över tiden. Detta kommer att skära ned på din förmåga att se bra på natten och det gör din bil ser äldre ut än den behöver. Här är några enkla, billiga åtgärder du kan vidta för att förebygga eller ta bort detta. Saker du behöver Review, en tub med vit tandkräm Review, en tandborste Review, en svamp
flytande diskmedel Review, en mjuk ren trasa Review, en liten hink
Varmt vatten

Visa fler instruktioner
1

Det första steget du måste ta är att samla alla dina rengöring leveranser. Kontrollera att du har följande. En ren begagnat eller nytt mjuk tandborste, en tub med vanlig vit tandkräm (geler eller blandade pastor kommer inte att fungera.), En liten mängd diskmedel, en hink med rent, varmt vatten, en ren svamp och en mjuk torr trasa.
2

Härnäst kommer du att sätta diskmedel i varmt vatten tillsammans i hinken. Med hjälp av svamp, tvätta linsen. Använd rent varmt vatten för att skölja, torka sedan helt med trasan.
3

Nästa sätta en bra storlek klump tandkräm på tandborsten och använda den för att skrubba linsen. Se till att du inte missar några fläckar. Skölj linsen helt med varmt vatten. Om du missat några områden göra om tandkräm steget. När du har linsen väl sköljas, torka den noga med en ren mjuk trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122508.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.