Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Buff en bil ordentligt

Att äga en bil innebär att spendera lite tid att göra underhåll för att hålla din bil skyddad och ser bra ut. En viktig sak du kan göra för att bevara sitt utseende är att lägga ett lager vax på utsidan, vilket kommer att skydda ytorna och hålla färgen glänsande. De flesta växer grumliga när de tillämpas. För att ge din bil rätt glans, måste du polera vaxet. Saker du behöver
Bilvax
ren svamp
Ren, luddfri duk
Visa fler instruktioner
1

Ansök bilvax till en ren svamp . Placera svampen ovanpå bilen och flytta svampen i cirklar, sprida vaxet jämnt över ett avsnitt.
2

Fortsätt lägga ett tunt lager vax över hela bilen tills den är helt täckt . Arbete i sektioner från toppen till botten av fordonet.
3

Vänta en minut för att låta vaxet dis över. När vaxet ser grumlig, placera en ren, luddfri trasa på första avsnittet du vaxade. Flytta trasan i snabba cirklar för att torka bort överflödigt vax och polera bilen till en shine.
4

Fortsätt putsning vaxet bort, flytta från avsnitt till avsnitt i den ordning du placerade vax på bil. Fortsätt använda snabba cirklar med trasa för att ta fram det glans, och polera med bara en ren del av trasan. Använd mer än en trasa om du behöver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122642.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.