Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får Stains ur en bil matta

En bil matta måste stå upp till dagligt missbruk, eftersom det är nästan omöjligt att undvika spårning smuts och skräp från botten av dina skor på mattan. Dessutom, trots dina bästa ansträngningar att hålla din bil mattan ren, det är nästan oundvikligt att mattan så småningom kommer att falla offer för ett spill eller en svår fläck. Även om de flesta fläckar kan tas bort med ett vanligt skum renare, kan vissa fläckar behöver särskild behandling. Saker du behöver
Vakuum
Spray
skumrengöringsmedel bristled hård borste
Dry Hairspray handduk
(tillval) katalog Bakpulver (tillval) katalog Club soda (tillval)
Pulvriserad tvättblekmedel (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Dammsug mattan ordentligt innan du försöker ta bort eventuella fläckar. Ta bort golvmattor.
2

Spray skum rengöringsmedel direkt på fläcken. Använd en skum rengöringsmedel gjorda speciellt för bilar eller ett hushåll skum matta renare. Arbetet skummet i fläcken med en hård borste.
3

Blot mattan med en torr handduk. Låt mattan torka i 24 timmar innan du använder din bil. Om möjligt, lämna fönstren ner för att ge luftcirkulation.
4

Applicera individuella behandlingar för att behandla vissa fläckar, om det behövs. Spraya hårspray på bläck fläckar, sedan blot med en mjuk trasa. Neutralisera fläckar bil sjukdom med en pasta gjord av bakpulver och en liten mängd vatten. Alternativt, rengör kräkas fläckar med club soda. Använd kallt vatten och pulveriserad tvätt stärkelse för att avlägsna blod. Låt lösningen torka, sedan vakuum.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122771.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.