Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av loppor i bilen

Du kan sluta med ett loppangrepp i bilen om ett djur eller ditt hushåll husdjur var i bilen när du bär ohyra. Förekomsten av loppor resulterar i en stressande problem som de multiplicerar snabbt och kan ta över en bil interiör snabbt. Medan loppor måste ha en värd att livnära sig på för att överleva, måste du behandla din bil för att ta bort loppor, även om ingen värd kommer att vara närvarande. Om du gör det förhindrar lopporna från att överföras från bilen in i ditt hem. Saker du behöver
Vacuum
plastpåse
Diatoméjord flygbiljetter Salt
Lemongrass eterisk olja
Bomullstussar
Visa fler instruktioner
1 Din vakuum är en viktig del av loppor avlägsnande.

Vakuum bilen noggrant för att avlägsna loppor, ägg och larver. Använd en klädsel fastsättning att få svårt att nå platser. Dammsug din trunk, inuti din mittkonsolen och i handskfacket.
2

Täta vakuumpåsen inuti en sopsäck när du är klar dammsugning. Lämnas obevakad, kan loppor äggen kläcks inuti vakuumpåsen och till slut överföra till andra ytor.
3

Strö ett skikt av kiselgur och koksalt över alla klädda och heltäckningsmatta ytor i din bil . När loppor kommer i kontakt med den fina, pulverformiga kiselgur, skär den i sin exo-skelett, vilket får dem att torka och dö. Låt kiselgur på plats i en vecka innan dammsugning.
4 Fylla på citrongräsolja alla dagarna.

Applicera 03:57 droppar citrongräs eterisk olja på varje några bomullstussar. Placera bomullstussar i bagageutrymmet, handskfacket, innanför mittkonsolen och ovanpå instrumentbrädan. Citrongräsolja är en naturlig loppa motbjudande som kommer att driva loppor borta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123103.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.