Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort fläckar från skinnklädsel

Läder interiör bidrar till bilens komfort och utseende. Eftersom du oftast betala mer för läderklädsel i en bil, vidta extra åtgärder för att säkerställa att den förblir ren. Tackla fläckar på din skinnklädsel så snabbt som möjligt för det enklaste fläckborttagning. Använd tillbehör som finns i hemmet för att avlägsna en mängd olika fläckar och återställa utseendet på din skinnklädsel. Saker du behöver
sked eller spatel
soppåse
Pappershanddukar
Rengöringstrasor
milt diskmedel
bomullstussar
Tvättsprit
Kläder järn

Visa fler instruktioner
1

Scoop upp någon fast fläck ämne med hjälp av en sked eller spatel. Släng den i en soppåse.
2

bort vatten och andra flytande fläckar genom att suga upp fukt med hushållspapper. Byt till en ren pappersduk ofta, och fortsätter att utplåna tills inga ytterligare likvida överföringar till pappershandduk. Öppna fönster för att påskynda torkningen och säkerställa inget vatten suger in i porerna i lädret.
3

behandla mat fläckar genom att fukta en ren trasa med vatten. Lägg en droppe eller två av mild diskmedel och gnugga trasan tillsammans för att skapa såpvatten. Torka maten fläcken från lädret, med lite mer skrubba där fläcken är tyngst. Följ genom att skölja området med en ren trasa fuktad med kallt vatten och sedan torka skinnklädsel med en annan ren handduk.
4 agera snabbt när det handlar bläckfläckar.

Tackla bläck fläckar på din skinnklädsel så snabbt som möjligt. Fukta en bomullstuss i tvättsprit och pressa ut överflödigt. Badda på bläck på från utsidan av fläcken, arbeta dig i. Byt till en ny bomullstuss fuktad med tvättsprit och upprepa så fläcken blir ljusare. När bläcket fläcken tas bort från din skinnklädsel, följ genom att torka området med en trasa fuktad med vatten. Torka med en annan ren trasa.
5

bort krita eller andra vax-baserade fläckar från din läder kupén genom att placera en pappershandduk över krita fläcken. Värm en kläder järn till den lägsta inställningen, sedan gnugga den över fläcken och pappershandduk. Värmen från strykjärnet smälter vaxet och orsaka krita fläcken att överföra till pappershandduk. Använd inte ett högre värmeläge på järn, eftersom det kan skada lädret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122703.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.