Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Vad är det bästa sättet att rengöra en fet bilens vindruta

En oljig bilens vindruta kan allvarligt påverka körförhållanden när solen och övrig belysning som mötande strålkastarna skapar haze,? Alltså, vilket gör sikten när du kör låg. Enligt Cartalk.com, "The plast och vinyl i bilen avdunstar faktiskt eller" sublimatet "över tiden. Det kallas ut-gasning." Bilrekonditionering produkter kan också skapa smutsiga glas på en automatisk vindrutan när de avdunstar. Lyckligtvis kan du rengöra enkelt din fet bil vindrutan med några billiga produkter. Clean Glass Förberedelse

Köp några luddfria handdukar som finns inom fordons-eller målning avsnitt i varuhus för att rengöra din smutsiga glas. Du måste använda dessa typer av handdukar så att du inte lämnar ludd och annat skräp på din bil vindrutan. Dessa typer av handdukar också plocka upp skräp på en bil vindruta mycket bättre än den traditionella pappershandduk. Också köpa en burk av glas renare som finns inom fordonsindustrin avdelning snarare än i några andra avdelningar. Hem glas vård rengöringsmedel innehåller ammoniak som är mycket skadligt för bil interiör plast och vinyl. Samla en polering trasa som också finns i en bil departementet en butik för att torka rent glas utan att lämna vattenmärken.
Rengöring glas en Interior Dirty bilens vindruta

Lay en gammal handduk på instrumentbrädan i bilen för att skydda den från att bli mättad av glaset vård renare. Börja rengöra din smutsiga bil vindrutan genom att spraya fönsterputs över hela sig. Låt renare att sitta i några minuter så att den kan penetrera den oljiga återstoden. Börja med att ta en luddfri handduk och torka i horisontella rörelser på auto vindrutan. Nu tar polering trasa och torka rent glaset med samma över och över städmetod. Torka rent glas i några minuter tills ingen vätska från glaset renare kan ses.
Exterior Dirty Glass Cleaning

En automatisk vindrutan på utsidan kan ackumulera oljiga rester från asfalt, insekter och tjära. Spraya utsidan av din bil vindrutan med glaset vård renare. Låt renare att sitta på smutsiga glas i några minuter, ta en luddfri handduk och torka i vertikala rörelser. Torka i en annan riktning kommer du att kunna avgöra om några ränder är närvarande. Återapplicera glasrengöraren till smutsiga glaset igen och låt det sitta. Ta en annan luddfri handduk och torka i en upp och ner rörelse. Följ genom att torka rent glaset med polering trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122353.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.