Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

De bästa sätten att rengöra Klädsel tyg Auto

Många människor är så upptagen med att försöka ta sig från en plats till en annan att deras bilar gör dubbel plikt som matbord, lekrum och även extra lagringsutrymme. Det är inte konstigt att auto städning och agenter är i hög efterfrågan. Bilar som är utrustade med tygklädsel löper en ännu större nackdel, eftersom tyg fläckar snabbt och är svårare att rengöra än läder. Lyckligtvis finns det några beprövade metoder för att rensa upp de där irriterande fläckar på din trasa bilstol. Dammsugning

Först av allt, är det en bra idé att dammsuga din bil. Luften sug drar upp smuts och damm från trasan yta som kan göra det svårt för rengöringsmedel för att effektivt lyfta ut fläckar. Använd en liten, hanterbar handen vakuum för att komma under sätena, mellan kuddarna bilbarnstol och in i alla de skrymslen och vrår som är perfekta gömställen för smuts, damm och små skräp föremål. Även om du inte har tid att skrubba varje fläck från klädseln, kommer en bra dammsugning ger interiören i din bil en ren utseende.
Rengöringsmedel
< p> Det viktigaste när det gäller att avlägsna fläckar från tygklädsel är rengöringsmedlet. Rätt rengöringsmedel gör hela skillnaden. För organiska fläckar (t.ex. kaffe), prova en lösning av lika delar väteperoxid och vatten. Mätta området med lösningen, låt sitta i ca 10 minuter och sedan skrubba med en trasa eller mjuk borste. För bläck fläckar, prova att använda hårspray för att lyfta fläcken. För fettfläckar, strö över bakpulver eller babypuder och sedan vakuum efter två till tre timmar. Sedan skrubba området med varmt tvålvatten. Det är viktigt att komma ihåg att fläckar sjunka in tygklädsel, så det är nödvändigt att låta rengöringsmedel för att tränga in i tyget också.
Vädring
< p> Slutligen måste tygklädsel vädras ut och torkas noggrant efter rengöring. Som med allt som absorberar och håller fukt, kommer det börja lukta om det inte torkas ut. Öppna dörrarna och fönstren så att fukten dunstar bort. Det kan hjälpa att gnugga tygklädsel ner med en ren, torr, handduk först att suga upp så mycket fukt som möjligt innan lufttorkning insidan av ditt fordon. Kom ihåg att testa rengöringsmedel på en liten del av klädseln innan till större områden. Du vill inte ha en situation där din rengöringsmedel hamnar rengöring av smuts och färgen på din tygklädsel bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122653.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.