Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av röklukt i bilen

Cigarettrök är en av de tuffaste lukter att ta bort, speciellt från din bil. Lukten absorberas in i din klädsel och en tunn film av tjära ofta rockar plast paneler i bilen. Även om det inte finns ett enda idiotsäkert sätt att ta bort rök lukt från bilen, kan du prova en kombination av flera metoder för att drastiskt minska eller eliminera lukt. Saker du behöver
Rags Vacuum
Auto klädsel renare
Vinäger
Bakpulver
Visa fler instruktioner
1

Vakuum era platser och mattan noggrant för att avlägsna lös smuts. Spraya ett rengöringsmedel bilinredning på säten, mattor och innertaket. Låt renare sitta i ca 5 minuter.
2

Skrubba säten, mattor och headliner med en handhållen skurborste. Använd vakuumet igen för att avlägsna rester.
3

Fyll en sprayflaska med ättika och spraya plast paneler (streck, mittkonsolen, etc). Låt ättika sitta i några minuter, och sedan skrubba panelerna med en trasa. Den ättika kommer att hjälpa ta bort filmen från panelerna, vilket bidrar till röklukt.
4

Låt bilen sitta i flera timmar (över natten om möjligt) för sätena och mattan torka helt. Strö bakpulver på sätena och mattan. Stäng dörrarna i bilen och låt den bakpulver absorberar lukt. Låt det sitta över natten för bästa resultat.
5

noggrant dammsuga sätena och mattan igen för att plocka upp bakpulver. Kombinationen av vinäger, klädsel renare och bakpulver kommer att ta bort det mesta av, om inte alla av rök lukt i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122389.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.