Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

DIY Strålkastare Cleaner

Rengöring bilstrålkastare kan vara en lätt uppgift, om du vet vad rengöringsmedel att använda. Flera detaljhandel bilvårdsprodukter finns tillgängliga, men dessa kan vara kostsamt och inte alltid effektiv. Istället överväga att använda billiga, enkla att använda ingredienser som är mest sannolikt redan runt huset. Matolja

Matolja fungerar att smörja och lyfta smuts och rester från bilstrålkastare. Använd en oljebaserad matlagning spray eller en enkel flaska vegetabilisk olja. Gnid på strålkastare med en trasa eller mjuk borste, skrubbning för att avlägsna eventuella inbyggda återstod. Oljan kommer att återställa insynen i strålkastaren, ta bort dimmig film, smörjande sprickor och lämnar strålkastarna ser helt nya igen.
Tandkräm och bakpulver

En kombination av tandkräm och bakpulver fungerar effektivt för att bryta upp smuts och fett, och lämna dina strålkastare ser helt nya. I en skål, kombinera en sked tandkräm med en matsked bakpulver. Detta kommer att skapa en enkel att tillämpa pasta som du kan använda med en gammal tandborste eller grov svamp. Gnid direkt på strålkastarna, och skölja bort eller torka av med en fuktig trasa. Detta kommer att återställa tydlig insyn i strålkastaren, och återställa strålkastare överklagande av fordonet.
Nail Polish Remover

Nagellacksborttagare arbetar också för att ta bort uppbyggnad på bilstrålkastare. Se till att endast använda icke-aceton nagellack remover, såsom aceton-baserade produkter kan äta bort på det översta lagret av strålkastarna. Polera strålkastare med en svamp eller borste, och behov tillämpas tills strålkastarna återställs till sitt ursprungliga skick. Torka bort med en fuktig trasa för att avlägsna överskott av rester eller nagellack remover, och dina strålkastare ser helt nya igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122391.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.